header wolken2

Robin Zwanenburg

Robin Zwanenburg

robin zwanenburgIs een getalenteerde jonge cameraman/editor. Hij werkte bij Apeldoorn Televisie en deed daar het camerawerk bij de serie "Echo". Deze fictieging over jongeren die in de ochtend ontwaken en ontdekken dat ze in een spookstad verblijven. Er is niemand op straat te zien. Deze serie besloeg tien afleveringen. Verder maakt Robin bedrijfsfilms en reportages van bruiloften. Hij is jaren geleden afgestudeerd op de Media Academie in Hilversum.

Print Friendly, PDF & Email

Maarten Nederhorst

Maarten Nederhorst

maartenMijn hele werkzame leven heb ik documentaires gemaakt voor radio en televisie. Vanuit een eigen bedrijf: MNP (Maarten Nederhorst Producties). Een aantal keren werden mijn documentaires bekroond, zoals op het internationale filmfestival in Banff/Canada. Ik weet dus waar ik het over heb. De bekroonde documentaire was de film die ik in 1994 voor de IKON televisie maakte; "Dood op verzoek". In de tijd dat Nederland het enige land in de wereld was waar euthanasie bij wet geregeld was. Ik was gefascineerd hoe het voor een huisarts moest zijn om zijn eigen patiënt 'dood te maken' om hem uit zijn lijden te verlossen. Twee jaar ben ik met de voorbereiding en uitvoering van de film bezig geweest. De uitzending riep veel reacties op. Uiteindelijk is deze documentaire over de hele wereld uitgezonden.

Een paar jaar geleden herhaalde het IDFA deze productie omdat deze documentaire het meest in het buitenland is uitgezonden!

Print Friendly, PDF & Email

Fleur van der Minne

Fleur van der Minne

fleurSinds 2001 heb ik vele verschillende film opdrachten in Amerika, Afrika, Engeland en Nederland afgerond. Met plezier heb ik samengewerkt met de BBC, National Geographic en Animal Planet. Tegenwoordig woon ik in Amsterdam en werk ik als freelance filmregisseur en geniet ik nog steeds van het maken van mooie, inspirerende verhalen.

Twee jaar lang heb ik twee Engelse gezinnen met gehandicapte kinderen gevolgd. Het is een documentaire geworden over de zoektocht van de ouders naar alternatieve manieren om hun kinderen te helpen en beter te begrijpen.

Print Friendly, PDF & Email

Thijs Tuijt

Thijs Tuijt

thijsThijs Tuijt is een jonge, creatieve en enthousiaste filmmaker. Hij maakte films onder vlag van zijn bedrijf TT Film (www.ttfilm.nl) en doet vele soorten producties. Van promotiefilms voor studieverenigingen tot patiëntinformatievideo's voor ziekenhuizen en van registraties van theatervoorstellingen tot sfeerimpressies van allerlei evenementen.

Print Friendly, PDF & Email